Eenvoudig en slim organiseren met een BOXO Gereedschapskar

 

De gereedschapskar van BOXO Tools zorgt ervoor dat jij jouw gereedschap goed kunt ordenen en altijd de juiste tools bij de hand hebt. Sterker nog, organiseren was nog nooit zo eenvoudig. Met onze gereedschapskar heb je in een handomdraai overzicht en orde in je werkplek. Dus je kan stoppen met het verspillen van je energie en in plaats daarvan gebruik je de BOXO Tools om jouw klus te klaren! Bezoek onze webshop en vind de kar die bij jou past. Let’s get serious!

De BOXO Tools worden netjes opgeborgen in de bijbehorende foams. Zodat je aan het einde van de werkdag snel ziet of alles nog compleet is.

 

Serious business - Orde dankzij de gereedschapskar

Het gebruik van een gereedschapskar is een slimme manier om je gereedschap op te bergen. Je kunt veel verschillende gereedschappen en accessoires opbergen in onze karren. Waardoor jij het overzicht hebt en behoudt.

Het kiezen van de juiste gereedschapskar is echter een uitdaging. Wij bij BOXO krijgen vaak de vraag wat de beste kar is en welke het beste bij je past. Ga jij voor een variant met 6 laden, of kies je er een met 7 of wellicht zelfs 9? Opties zat. Ze zijn allemaal voorzien van ons handige MIS-systeem. Dat betekent een standaard beveiliging tegen omkantelen. Want er kan slechts één lade tegelijk geopend worden.

 

Bekijk onderstaand de bestsellers qua gereedschapskarren of zie het volledige overzicht gereedschapwagens

width=

 

Houd bij het maken van je keuze voor een gereedschapskar rekening met het gewicht en de capaciteit die een lade kan dragen. Gemiddeld ligt dat bij onze karren op 45 kg per lade. Genoeg ruimte voor tools dus. Kennismaken met BOXO Tools en een gereedschapskar kopen met korting? Bekijk direct het aanbod in de sale!

 

Kies de gereedschapskar die bij jou past

De BOXO gereedschapswagen met 6 tot 9 laden zijn gebouw om lang mee te gaan. Het is gemaakt van hoogwaardige materialen en heeft een stevig frame dat bestand is tegen dagelijks gebruik. De verschillende lades zijn voorzien van kogellagers zodat je al het gereedschap veilig op kunt bergen.

 

Verplaatsen van jouw gereedschapskar

De gereedschapswagen is gemakkelijk te verplaatsen dankzij de 4 zwenkwielen. Het beste is dat de kar vervolgens ook vergrendelbare wielen heeft. Zodat je de wagen overal veilig kunt parkeren. Waardoor het ideaal is voor mobiele reparaties en onderhoudswerkzaamheden. De BOXO gereedschapswagen met 9 laden en MIS systeem is beschikbaar in zwart/grijs en wordt geleverd met een levenslange garantie. Het is de perfecte oplossing voor iedereen die op zoek is naar een hoogwaardige en betrouwbare gereedschapswagen. Het biedt voldoende opslagruimte voor al uw gereedschap en is gemakkelijk te verplaatsen, waardoor het ideaal is voor zowel professionele monteurs als doe-het-zelvers. Benieuwd naar welke gereedschapskar bij jou past? Bekijk het aanbod. Of download alvast de BOXO Tools brochure.

 

Eenvoudig en slim organiseren

Organiseren met een gereedschapskar is een slimme manier om je gereedschap te organiseren. Door de kar in verschillende compartimenten te verdelen, is het mogelijk om al je gereedschap netjes en overzichtelijk op te bergen. Alledaagse taken zoals schroeven, boren, schuren en knippen worden zo een stuk gemakkelijker. Ook het verplaatsen van de kar of het vervoeren van je gereedschap naar een andere locatie is erg eenvoudig. Door te investeren in een gereedschapskar kun je op een slimme manier je taken efficiënt en effectief uitvoeren. Door de kar te gebruiken, bespaar je tijd, energie en geld. Door de juiste tools en materialen bij elkaar te houden, kun je je taken gemakkelijk en snel uitvoeren, zonder dat je steeds op zoek hoeft te gaan naar je gereedschap. Een Gereedschapskar is daarom een uitstekende oplossing voor het organiseren van je taken.