Verzend- en retourbeleid

 

Waar kan ik de status van mijn bestelling vinden?

Zodra de bestelling verzonden is, ontvangt u een e-mail met daarin een opdrachtbevestiging. Daarin staat uw unieke ordernummer.

 

Wat zijn de verzendkosten?

Wij bieden in Nederland gratis verzending voor een orderbedrag hoger dan € 250,- Daaronder betaalt u € 6,95 (Nederland), € 8,34 voor Duitsland en België en € 15,20 voor verzending naar Frankrijk. Van alle overige landen kunt u de actuele tarieven opvragen via sales@serenco.nl

 

Levering

Levering van de Producten geschiedt ex-works (af opslag)locatie BOXO Tools. Vanaf dat moment zijn de Producten voor rekening en risico van Koper. Indien Koper wenst dat BOXO Tools het transport van de Producten regelt en BOXO Tools stemt hiermee in, dan geldt onverminderd dat de Producten ex-works( af opslag)locatie BOXO Tools worden geleverd. Het vervoer geschiedt geheel voor rekening en risico van Koper.

 

Levertijd

De door BOXO Tools opgegeven levertijd geldt bij benadering en is geen definitieve termijn. Overschrijding van de levertijd kan niet worden aangemerkt als een toerekenbare tekortkoming van BOXO Tools en geeft Koper niet het recht om de Overeenkomst te ontbinden of de opdracht te annuleren, dan nadat BOXO Tools van Koper een schriftelijke ingebrekestelling heeft ontvangen en Koper BOXO Tools een redelijk termijn heeft gegund om alsnog de Producten te leveren.

 

Retourbeleid

Retourzendingen worden uitsluitend in ontvangst genomen indien de retourzending voorafgaand schriftelijk door BOXO Tools is goedgekeurd en mits de producten in goede staat en in de originele verpakking worden aangeboden. Voor elk product geldt een bedenktermijn van 14 dagen.

 

Wij adviseren de verzenddoos én de originele verpakking voorzichtig open te maken, zodat deze weer gebruikt kan worden voor het retourneren.

Vragen over ruilen, retourneren of het annuleren van jouw bestelling? Neem dan contact op via sales@serenco.nl Wij staan u graag te woord